Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 10:41 - Комунистите и либералите искат да няма Бог!
Автор: etienne Категория: История   
Прочетен: 2564 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Комунистите и либералите искат да няма Бог, а Той им се присмива от небето!


Войната с Бога продължава! Хората искат да разкъсат оковите на Бога и на неговия Помазаник!  Те не искат неговите пътища. Хората искат своите си пътища. А какви са те? Това са пътищата на егоизма на индивида, на егоизма на моя град, на моята област, на моята държава, на моят континент... На първо място съм аз. После моята жена, деца, родители, роднини по едната и другата линия. Дори когато не се разбираме с тях, те са по-добри от останалите. Бог обаче пречи на тази човешка човекоцентричност. Той има претенции да седи на трона на творението си! Това е много мъчително, защото хората понякога съвсем изщуряват. Скарват се за някой язовир и две държава започват война, която може да е много опустошителна, но язовирът е много "по-важен".

Най-лесно е да няма Бог, защото ако има, може би Той ще поиска отговор за това, което се случва, това, което хората правят. Затова, ако някой си иска язовира, ще си намери теория, в която да може Бог да е далече, много далече.

Тук на сцената на западната демокрация излизат атеистите, либералите и комунистите и казват: "Ние ще "докажем" че няма Бог и че няма нужда да се боите от нещо, което не съществува. Когато ние успеем да го докажем, то вие ще ни направите вашите мъдреци!" Хората с радост се съгласяват на такава сделка. Те се покоряват не идеите на тези "учени". Но те започват не да доказват, че няма Бог. Те не застават на една маса да обсъдят съществуването на Бога, а започват да манипулират вашите деца. Те започват да ги учат: Няма Бог, затова можете да си правите каквото си искате, стига да е законно там, където ние сме вашите мъдреци! Тези деца порасват с изградено в себе си мнение, че това е което "науката" казва. Никой не им обяснява, че това е мнението само една малка част от хората на планетата, които активно воюват с Бога. Така те започват да живеят с изградени в съзнанието си модели, че щом така са научени, такава е истината. Те не знаят, че хората са направили сделка с атеистите, либералите и комунистите да няма Бог!

Тези деца на свой ред, когато пораснат, установяват, че това е много удобно за егоизма, който обитава сърцата тим. Ако има Бог и Той е Богът на Исус Помазания, това е много неудобно. Означава саможертви, означава себевъздържание, означава да давам вместо да вземам и най-накрая да застана пред престола на Съдията, за да бъда съден за неща, които дори не съм разбрал, че съм направил.

На помощ пак идват либералите. Те отдавна кроят планове на тази тема и нямат нищо против да повоюват още някоя и друга година с Бога. Най-прославеният от сред тях се провикна скоро: Ние нямаме нужда от Бог, за да обясним вселената!

Този заговор продължава вече много време! Когато падна комунизма в България, хората се радваха много наивно, че сега нещата ще си дойдат на мястото. И хората започнаха да търсят Бога... и Го намериха, защото Той им се откри. Тогава първо религиозните хора, които бяха прикривали делата си много време изведнъж видяха, че делата им са зли. После изведнъж много хора осъзнаха, че Бог не е удобен - той е пречка за много неща, които хората вършат и искат да вършат. Така че комунизма премина като еднопартийно управление, но капитализма, който уж дойде се намеси във обучението     на нашите деца, като продължи да ги учи "Няма Бог!" само че на "многопартийна" основа.

Така стана нещо като заместничество на еднопартийния комунизъм с многопартиен такъв. Този многопартиен комунизъм се съюзи с либерализма и атеизма, за да направи едно "ново" общество, което не се бои от Бога и не го обича. Това общество не е ново, защото ние всички живяхме в еднопартийна система на същите тези хора. Сега те са се разделили на няколко партии, но всички те правят същото - те учат всяко ново поколение от децата на България "Няма Бог!" Без някога да е имало дебат! Без някога хората, които познават Бога да могат да обяснят, че те познават Бога и че те могат да покажат пътя към Него, ако и да има цена.

Никога не е имало дебат - това трябва да се повтаря, за да не останат младите с впечатлението, че еволюционистите някога са победили в дебат с всички тези, които вярват в Бога и поради това последните са се засрамили и са оставили всички деца на България да бъдат учени, че едва бомба е гръмнала и ние сме резултат на този взрив! Това е наистина най-тъпата теория, която някога човечеството е измисляло. Да измисляло, понеже тази теория няма и никога няма да намери нито едно доказателство, ако и да казва, че има доказателства.

Така моето предупреждение е да не се съгласявате, че няма Бог, докато не проведете дебат със самия себе си въз основата на сериози доводи и разсъждения. Защото ако либералите не са прави, а те не са, то Бог има и всеки един от нас ще застане пред Него в деня на смъртта си. Както животът доказва, това се случва дори на комунистите и атеистите, така че човек да довери вечната си съдба на някой "мъдрец", който с нищо не може да докаже своята мъдрост и поради това се захваща с децата в училище, защото те са лесни за "убеждаване", би трябвало да ви говори да не се съгласявате с техните лесни изводи "Няма Бог!", защото Бог има и Той скоро ще съди живите и мъртвите!



Гласувай:
0



1. krumbelosvet - Криво са Ви осведомили какво искат комунистите.
29.03.2016 12:41
Най-разпространеното мнение сред тях е, че Христос е първият комунист.
А най-либерална са US и "Американската мечта" е служене на Мамон (езически бог на богатството), за което Исус казва "не може да служиш на Бога и на Мамона". Май след децата на подскачащите митинги се появяват и внуци.
цитирай
2. etienne - Дебат?
29.03.2016 14:00
Важното е дали воюват с Бога и дали някога ще има истински дебат? Защото сега прилича на таен преврат, а не на дебат, в който гражданите са решили, че не искат Библията в обществото си.
Библията не е книгата само на Израел. Тя е била тяхна, но сега е на всички народи, които признават Исус за Синът на Бога. Аз смятам, че Библията трябва да бъде обяснена на децата не от деноминационните учители, защото те се интересуват само от набиране на членска маса. Смятам, че Бог не го интересуват нашите членски маси. Той не е на избираема длъжност. Нас обаче много пряко ни интересува да разбираме словото Му.
цитирай
3. laverdad - Много е тъжно....
27.03.2017 11:13
Много е тъжно, когато виждаш заслепени хора по целия свят, които клеветникът(дявола) ги лъже и мами и те му вярват. Тези, които казват че няма Бог, са негови врагове и ако не се обърнат и не повярват в Него и в Исус помазания, отиват в ада (милиарди....... са вече там). Но ако се обърне някой, атеист, комунист.......от грешнните си пътища, Бог го приема с огромната си любов, прощава му греховете, забравя ги, не ги помни вече и човекът става негов син или дъщеря за вечността.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: etienne
Категория: История
Прочетен: 19771
Постинги: 10
Коментари: 16
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031