Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2023 11:09 - ПО САЙТОВЕТЕ ПИШАТ ЗА НЯКАКВА "ДРЕВНА РУСИЯ"
Автор: bosia Категория: Други   
Прочетен: 2543 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 РУСКИЯТ ПРОЧИТ НА ИСТОРИЯТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ СА ОТКРАЙ-ДОКРАЙ ЛЪЖИ И ИЗМИШЛЬОТИНИ

Какво означава "древност"?
Древността е времето от 33 века преди Христа до осми-пети век преди Христа.
Киевска Рус е създадена в 882 г. след Христа, а Московското царство е още по-късно.
Тогава за каква "Древна" Русия се говори и пише?
Това е достатъчно да направи всички измишльотини на московските псевдоисторици на пух и прах.
На всичко отгоре името на Киевска Рус идва от името на основателя и, който е от български произход и се казва УРус Мартан. А от неговото име идва и името РУС!
Московските псевдоисторици твърдят, че е от чеченски произход и идва от Чечения, която тогава не е съществувала. На всичко отгоре името на град Киев идва от името на най-големия му син-Кий. Имената на четирите хълма, на които е построен Киев носят имената на тримата му сина Кий, Щека и Хорив и на дъщеря му Лебед.
Московското царство като населено място също е основано от български военачалник-Асхад Мосха. Всичко това може да се прочете в историческата сага на волжките българи "Джавгар тарихъ". Интересно е, че реката днес наричана "Волга" се е казвала "БОЛГАР", както се е казвала и една от столиците на Волжска България. Сегашното произнасяне на името на реката идва от елинското произношение, понеже те вместо "Б" произнасят "В". В гръцкия език има 24 букви и звуци, а буквата "Бета" те произнасят като "Вита".
Всички тези неща са твърде неприятни за московските политици и псевдоисторици и те измислят всякакви лъжи и измами, за да прикрият истината.
Дори твърдят, че украинците са чисти руснаци.
Едно изключително отговорно медицинско изследване за наличието на азиатски гени в европейските народи ясно показва тази лъжа. В българската кръв азиатските гени са 1,8 %. В украинската-2,7 %, а в руската-23%!!!
В националната библиотека на Армения, която се нарича "Матенадаран" има сага, която се нарича Ашхарацуйц" и в нея има много факти, които се отнасят само за българите и Волжска България. Два пъти ходих при министъра на културата и Националната библиотека "Св. св Кирил и Методий да поискат официално от Ереван копия от "Ашхарацуйц".
Не си мръднаха пръста!
Това беше преди доста години. Два пъти съм ходил и в "Матенадаран" откъдето поискаха да издействам официално писмо от българските управници.
Уви! Те и сега са глухи и приемат безрезервно московските измишльотини.
Нека не забравяме, че Волжска България е преименована на "Татарстан" през 1920 г. с декрет на небезизвестния създател на концлагерите Владимир Улянов-Ленин. Първият концентрационен лагер не е създаден от Хитлер, а от Улянов-Ленин през 1918 г. на остров Соловки. Хитлер просто е въвел това по-късно в началото на тридесетте години на 20 век взимайки наготово концлагерите от съветския ГУЛАГ.
Това е истината!
Мога още много неща да припомня на българските психопати, които наричат себе си "Русофили", но не е необходимо да го правя, защото колкото и да си казва истината, те чуват само дрънченето на копейките. Това е все едно да чакаш конската муха да събира мед, а кърлежът да стане кръводарител!




Гласувай:
11



1. attila - РУСНАЦИТЕ са Изродени от Хазарите Български КОПЕЛЕТА !
23.01.2023 12:26

От Руснак Какво Очакваш?

На Руснаците Държава, Език, Писменост и Култура им Дадохме, те си Останаха ЖИВОТНИ !

Руснаци, Украйнци, Беларуси и Прочие Постсъветски Дегенерати са Все БЪЛГАРСКИ Лайна, Изсрани и Култивирани от БЪЛГАРИ !

Въпрос на Време е да ги Ликвидираме, Защо Хазарите ги ОПЕДЕРАСТИХА и не Признават Своя БЪЛГАРСКИ Произход, История, Държава, Език и Култура !

Върху Гробовете на Дунавска, Волжска и Киевска България се Изроди Русия и Само Върху ГРОБА на Русия Може да се Възроди БЪЛГАРИЯ на Дунав, Волга, Киев и Кавказ !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ !

ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ ! - Иван Сергеевич Аксаков !

Когато РУСИЯ Празнува БЪЛГАРИЯ Умира ! Когато БЪЛГАРИЯ Празнува РУСИЯ Умира !

ДА СЕ ЗНАЕ !

Руската Нация е Продукт на Любовта Между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня Кланяща се на Фалоса.

Заплождането е Станало в Старата Българска Столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) Издънка на Лода ДУЛО.

Русия е Долнопробна Българска Кочина, Създадена и Управлявана През По-Голяма Част от Временното си Съществуване от Българи.

Руските Дегенерати Обитават Български Земи и Български Градове, Столицата им Също е Български Град.

Руските Подчовеци Пишат и Говорят на Български Език.

Всички Руски Обекти Върху Окупирана Българска Територия на Дунав, Волга, Киев и Кавказ Трябва да Бъдат и ще Бъдат Предмет на ДИВЕРСИЯ !

Тази Измислена Държава Наречена Русия:

1.Волжските Българи я Създадоха !

2.Дунавските Българи я Култивираха !

3.Кавказките и Киевските Българи ще я Ликвидират. !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 145 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава.

ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА.

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/k h a z a r s.h t m l
цитирай
2. kvg54 - Тия путински подлоги в България и в ...
23.01.2023 14:31
Тия путински подлоги в България и в блога не са русофили.Те са путинофили, нямат нищо общо с руската идея. Те обичат не нея, а един кървав тиранин.
цитирай
3. rexx - Основателя на Киевска Рус
30.01.2023 02:10
Г-н Колев. Поздравления за поста, а и за цялостната ви дейност. Вие сте един от малкото ни истински дисиденти и може би единствения , който беше дисидент преди десети и след десети. Поклон на хора като вас.

Постинга за основателите на Москва и Киев сте го пускали и преди това. Руския е невероятно близък до българския точно защото се е развил на основата на старобългарския славянски език от времето на Борис и Симеон / този който по някаква невероятно тъпа причина, най-вероятно политическа историците го наричат църковнославянски/. Ахад Мосха е основателя на Москва, а река Волга е наречена на Болгар. Има разни тъпи руски мъки да се обясни името на реката с руската дума за влага което е пълна глупост разбира се. Единствената лека грешка , която сте направили че основателя на Киевска Рус и владетел на така наречената Черна България/ Кара Болгар/ , която е обхващала територията на днешна Украйна по времето когато Киев е основан се казва Урус Айдар , не Урус Мартан. Поздрави !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733841
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031