Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2016 23:25 - Секретни документи от сър Michael Philip Jagger от Дуло,доказващи че графство Кент в Англия е основано от Българските жреци на това тракийско племе.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6385 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 10.09.2016 19:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Докога надутите и високомерни като пуяци траки–англичани от Острова ще се разсейват,че не знаят,че са ни свили древния герб на Ямбол и Шишмановото царство, управлявано и защитавано от турците от Иван Шишман в Ямбол! 
 
 

The Rolling Stones - Angie  


Анджи 

Анджи,Анджи,кога ще дойде безоблачно време?
Анджи, Анджи,накъде ще ни отведе съдбата?
Без любов в нашите сърца и без пари в джоба.
Не можеш да кажеш,че сме задоволени.

Но Анджи, Анджи, не можеш да кажеш, че никога не опитахме.
Анджи, ти си красива, но не е ли време да си кажем сбогом?
Анджи, аз още те обичам, помниш ли всички тези нощи, в които плакахме?
Всичките мечти, които имахме изчезнаха в мъгла.

Нека да прошепна в ухото ти:
„Анджи, Анджи, накъде ще ни отведе съдбата?"
Ох, Анджи, не плачи, твоите целувки са още сладки.
Мразя тази тъга в твоите очи.

Но Анджи, Анджи, не е ли време да си кажем сбогом?
Без любов в нашите сърца и без пари в джоба.
Не можеш да кажеш, че сме задоволени.
Накъдето и да погледна виждам твоите очи.

Няма жена, която да достигне твоята висота.
Хайде, скъпа, избърши сълзите си.
Но Анджи, Анджи, не е ли добре да сме живи?
Анджи, Анджи, те не могат да кажат, че никога не опитахме. 
 
 
tekstove.info/browse.php  
 
 
Официалният обект на чувствената изповед на лиричният герой или конкретно на Michael Philip Jagger от град Dartford,графство Kent,е неговата възлюбена Анджи,на която отчаяният Мик изглежда не знае,или ако знае–не ни съобщава,никакви други данни и параметри за нея–коя е,откъде е,къде е сега,как да я намерим и ние,ако речем да я потърсим и ѝ предадем чувствата и мъката на певеца,водени от добри чувства да му помогнем в трудния за него момент. 

Мик знае къде е и коя е Анджи,и не ни казва,но и ние с помощта на  

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни, 

 
знаем вече тайната му и ще я споделим и с вас,защото и вие,и ние,и всички въобще човеци,имаме същия проблем с възлюбените ни,които са възлюбените и на Мик! 
 
 
ANJI=АНДЖИ=ДАН ИЖ=Диана и Ижуа – Диана и Исус 
 
С разсекретеното име на възлюбената на героя заместваме в текста на песента и от личното и частно персонално ниво на чувствата на героя,ние се извисяваме на висшето ниво,касаещо всеки от нас и всички човеци–Божественото ниво,какъвто е статутът на абсолютно всички Боговдъхновени песни и които са висшата чувствена форма на комуникация на Боговете ни с нас,децата им!

БОЖЕСТВЕНО НИВО на=НИВО на
Бог Исуж и Богиня Диана 
 

Бъдете абсолютно сигурни,че ако песента не беше Боговдъхновена и не беше съставена Отгоре в иносказание и шифър за Боговете–Демиурзи,и не касаеше лично Тях,а се отнасяше действително за Анджи–едно от пет хилядите гаджета на Мик Джагър,дето ги сменя като носни кърпички (само тъй,Мик!),но този път тя му била дузпата като недостъпната за него Анджелина Джоли,никога тази скромна и кротка песничка не по стандарта и стила на групата,не би излязла от рамките на кварталната кръчма на родното градче Dartford,дето Мик щеше още да брише сълзи и сополи на неудачник и подритван уличен и кръчмарски музикант–грозник,незабелязван от жените и дремещ на тротоара пред паничка със жълти стотинки,и да страда и вехне по вече 73 годишната му ученическа изгора и недостъпна мечта Анджи! 
   
Разсекретяваме задължително и личното досие на фронтменът на култовата английска група,от които документи веднага ще познаем Божественият му жречески феноменен Български произход от първосвещената генеалогия на Павел–синът на Исус и Мария Магдалена,задължителното условие за всички на тия позиции : 
 
Michael Philip Jagger=Michael Jagger от Philip ,
където Philip,Филип,е познатата ви вече от другите ни статии производна анаграма от Павел:
 
ФИЛИП=ПИФИЛ=Пафил=Пафел=Павел  
 
Разсекретяваме и сакралната топонимия на родния град на Мик–Dartford,от графство Kent 
    
DARTFORD=DART FORD (брод)=Друиди Братя
селище,изградено от Друидите,Българските жреци от Бялото Братство,Духовни водачи на тракийските племена,доведени от тях по тия места,намерили най–безопасния брод да ги приведат на защитено место. 
  
KENT=КЕНТ=КЕН Т=Кан (Жреци) на Диана–
ще почерпят обезпаметените траки за възстановения свещен статут на името на графството им,чието име досега се чудеха откъде е и какво означава! 

Ето и пълен комплект секретни документи,вложени от Българските жреци в герба на графството:

 
 image
                     Coat of arms of Kent–гербът на Кент

COAT OF ARMS=Кан (Жреци) от Иса и Богиня Матара 

общото хералдическо наименование на династичните гербове на английски указва еднозначно и безапелационно Българският жречески произход на всички благороднически и аристократични династии и родове в Англия
 
Посланието,написано на герба със жреческия език на Свещения шифър,гласи :

ДВА ДРАКОНА  БЯЛ КОН И ШЛЕМ С ФРЕГАТА=
Бълкари,Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш от Ямбол,Тракия
 

Документ закачен на най–видно место и чакащ наследниците на основателите и господарите на графството да го преведат и легализират и си вземат наследството, което направихме заедно с вас–наследниците!

+  image
 image
 
При по–голямо зумиране на вторичните минигербове на гърдите на тия рептили–дракони,които са изконния Български животински змейски–драконов символ на Боговете Демиурзи и тяхната генетична потомствена династия Дуло,виждаме на левия дракон безпорният Български сътворенчески сакрален символ–Y,орнаментиран със спатии и пики,които ни нашепват тихо,но властно за Боговете с езика на Боговете:  

ПИКИ И СПАТИИ=ПИК ИСИ П ТА=Бок Иса и Богиня Диана

ПИКИ И СПАТИИ=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана  
 

Десният дракон гордо се пъчи с изконния Ямболски герб,криейки информацията,че той и приносителите на този герб в Англия и по цяла Европа и в света,са генетични потомци на ей–тия три лъва от герба.  
 
ПЪЧИ СЕ с=ПЪТШИ СЕ с=с Богиня Диана и Исуш 
 

ПЪЧИ СЕ на=ПЪТШИ СЕ на=на
ПЕШИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА
Първосвещенит Божи храм Безистена в Ямбол,който е родилният дом и Централна база и команден център на всички лъвове,дракони и всякакви династи от Дуло, генетични потомци на Боговете Демиурзи,Които неслучайно са Българи! 

Ето за справка оригинала на Ямболския герб и производните хералдически копия от него,мултиплицирани по всички аристократични династични фамилии на Европа  :

imageimage

Герб на Дъбилин,Ямбол,който е на       Герб на династия  ШТАУФЕН,после и на рода 
цар Шишман,владетел на града           Анжуй,от който са всички европейски монарси

ШТАУФЕН=Ешуа и Богиня Диана 

АНЖУЙ=
Ежуй

повече инфо за занесения Ямболски Божествен Първожречески Царски герб из всички тракийски племена и народи в Европа,вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и герба на Ямбол",от където ще научите,че на него са изобразени чрез животинската символика трите деца на Исус и Мария Магдалена,родени през 32 и 33 г сл.Хр. в Ямбол,от които е новоепохалната генерация на Дуло,от която чрез Техният Първороден син Павел (Плаве,Плави,Флави,Флавий,Филив,Филип),който е всички т.нар."римски" императори от Нерон,Тит Флавий Веспасиан,... до Диоклециан, защото е Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове/Жреци (че как няма да живее Първородният син на Боговете Демиурзи 300 години в земен режим–майтап работа за Тях!),преминал в Светейшо служение като Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество и изпълнителната власт на абсолютните Монарси Майка му Мария и Татко му Исус! 
 
МОНАРСИ=Мария и Иса

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ=
Дуло от Бог Исус и Мария
Българите,феноменните Божии потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло,от които са всички сегашни владетели и управници на всички народи и държави на света,за съжаление крайно изродени и нечистиви,хванали се за гушата в смъртна хватка,и за радост и спасение на Българите и човечеството от този род сме и ние и вие–читавите Божии деца от Всемирното Бяло Братство,които установяваме Божието царство на Любовта,Братството и Мира–не по облаците и на "другия свят",както идилично и ирационално си представят религиозните хора,а тука на Земята ни–твърдо и здраво стъпили на свещената ѝ твърд и облечени с Дух и Любов!

 –още инфо за Павел с парола "безистена и Павел"

Трите деца на Исус и Мария Магдалена са истинската сакрална свръхсекретна Света Троица на Българите–инфо в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и децата на Исус и Мария Магдалена"


От Първосвещеният Божи Български жречески род Дуло е и Мик Джагър от Павел

Разсекретяваме и какво означава мотото на герба и защо мотото е мото–мotto:Invicta:
  
INVICTA=Бокиня Диана

INVICTA=Кан (Жреци) на Богиня Диана
  
MOTTO=
МОТ ТО=Мат Диана
 
Това каза песенният идол и жрец Българинът Мик Джагър на Българските Богове, чиито феноменен чист потомък е,чрез прочувствената си изповед към възлюбената си Анджи,която е синкретичния песенен херметичен образ на Исус и Мария Магдалена, които техният потомък търси и вика отчаяно! 
 
ИЗПОВЕД КЪМ=Бог Иза и Богиня Майка Диана

ПЕСЕНЕН ИДОЛ И ЖРЕЦ=ЖРЕЦ от
Дуло на Бог Иса

И към Които е време вече и всички вие да се обърнете и изповядате и ги потърсите за всичко в живота ви в тия бурни и смутни епични последни времена. 
 
ЕПИЧНИ СМУТНИ ВРЕМЕНА=
Бог Исуш и Богиня Диана Мат Мария 
  


Ето още един епичен епохален херметичен синкретичен образ на Боговете Демиурзи в Тяхното последно аватарно проявление като Исус и Мария Магдалена – анатемосаният от псевдо–Исуовата анти–Българска църква синкретизиран техен образ на Сатана и производната му Тяхна дъщеря Синтия:
 
image 

още инфо за Сатана и Синтия вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Сатана","безистена и Синтия"–без да се плашите,с отворени сетива и Душа,пълна с Любов,търсеща Боговете!

И още веднъж синкретизираният сдвоен херметичен образ на Исус и Мария Магдалена и викащият към Тях и търсещ ги отчаяно Техен потомък:
 
image

image

АНДЖИ=
Диана и Ежуа   
 

Анджи – и – и !     Диана и Ежуа – а – а !   
 

Анджи–и–и!           Майка Марийо и Татко Исусе – е – е!
 
image

image


 
Искаме в редакционен режим да поздравим и насърчим нашият високопоставен родственик сър Мик Джагър по повод предстоящото му осмо дете,във връзка с предстоящото девето,десето...и т.н. деца Българчета,с който акт той доказва,че достойно следва епохалната генно–инженерна задача и мисия на нашият Пресвят Отец Павел и допринася успешно за увеличаване на количеството и качеството на феноменните Българи по света и е пример за подръжание и указание за верния път към безсмъртието и вечния живот,преминаващи през познанието на титулярите на понятията! 

Стана ясно,че скоро 73 годишният Мик Джагър ще става татко на осмо дете! 
www.standartnews.com/kultura-koncerti/mik_dzhagar_na_72-340163.html 
 
БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана 
 
 
екип на bezistena и лично Свети Павел,водил лично Българските жречески отряди на Дионисиус на Острова,из цяла Европа,Азия,Африка и Америка и по всички кътчета на целия свят,заселен с тракийски племена,и сеейки сред тях свещеното Божие Българско генетично семе на Баща ни Господ Бог Отец Исус Демиурга,ги ашладиса за културна и цивилизационна феноменна еволюция!



ИСД с Любов и песен за Анджи,Българските Богове



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ ! ...
25.08.2016 23:26
МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !

Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658580
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!