Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2011 04:00 - Майка- етимология,произход и налагане на понятието у т.нар. българи
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5588 Коментари: 2 Гласове:
1





Всички български поети,без изключение,са писали за Майката. Но стиховете на двама от тях стоят над всички. Титани не само на българската ,но и на световната литература ,Ботев и Вазов,не случайно са написали едни от най-добрите си произведения за Майката.
Запитвал ли се някой как и откъде води съществуването си българската дума за жената даваща ни живот -Майка.
Та за "братушките" сохранили кирилометодиевския език майка е потник !?
Защо Братушките ,като истинските наследници на Третия Рим са сохранили правилно римското Mater ,като Мат.
"Ангеловия анализ " на Штапаров патриотично потвърждава това. Та фракийцие ето росийские !
А почему Болгаруй не сохранили римское Матер ,а Майка ховорят ?
Христо Ботев ни е оставил прекрасното си стихотворение озаглавено "Майце си".Другия един титан,Иван Вазов също , е написал "Майка ми".
Почему Болгаруйсийские поети не сохранили римское Матер ,а ховорят Майка ?Нека само да си припомниме първият куплет от Ботев и последния от Вазов.
Само роми цитират сичку (от Керамопулос) и го представят за техну.
У Ботева е :
Ти ли си, мале, тъй жално пела,
ти ли си мене три годин клела,
та скитник ходя злочестен ази
и срещам това, що душа мрази?
В добавка,на останало безподобно от стиха ,ето и пророческия куплет на Вазов,който е догадал давнъйм давно Идеята ,че думата Майка има две характеристики ,без обаче и той като Г.Ценов да се досети за произхода на думата Българи!(се е досетил за "Идеята на Ромската Те Са",че РТ"Тезата в голяма степен е изградена именно върху невиждането(неразбирането) на разликата между І и ІІ белег на думата")


Ти ме роди, но ти ми даде
и светлото, що в теб блещеше,
ти и човека в мен създаде -
ти два пъти ми майка беше!
((Стиховете може да ги прочетете ,като допълнение,в края).

Вазов пръв се е досетил,че като “дума” , “майка” има две характеристи, воншна (формална) и внетрешна (содуржателна, рожденная), които ще обозначим като І(формален) белег и ІІ (смислов,рожденен)белег,с което е поставил,наред с други неща и началото на Ромската теза .

Но откъде пък идва служебното понятие Майка,защото "всички знаят това",че майките не се раждат с надпис на челото МАЙКА, т.е. не са рожденни понятия,а са служебни названия!

image
Името на жената ,чието ще стане нарицателно за Майка е Юлия. Фамилията и е Майка.Реалната власт в империята е в ръцете на тази жена. За да разбереме как е станало налагането на това нарицателно,а и на много други подобни думи налични в съвременния български език,ще ни послужи научния метод "Натан" в добавка на някои исторически сведения за обоснование. Методът "Натан" е чисто научен метод, при който се спазва основното правило на всяка писменост-да отразява символно дадена реч . Така всеки символ отговаря най-общо на даден звук .
За илюстрация на обясненитео на метода един пример с изписването на "римското"числото X (10) за илюстрация .
Десет(10) изписано на латински е "dеcem" и звучи децем.По метода "натан" се чете ,като "десет" и е изписано десет ! Как е възможно това? Имаме надпис ,където на всеки звук отговаря и графема,ту от греческата ту от латинкста системи. И така е : d-д ; е-е ;c-с(С не е Ц, а е си е "кирилското" "С" ,без да е греческото " сигма" или лат. "S" ); e-е ;m-т(ръкописно "кирилско " Т" "m" ). Така лат "dеcem" наистина става и си е "десет" и прочетено и изговаряно и написано,та до денес,само,че написано на скитица,"побългарено",писмеността използвана от особения вид население на ""греческата" част на империята на ромите.Важи за всички числа ,както и за стотици други служебни названия,т.нар. думи,които са навлезли в съвременния български ,като звучене на записа който имат по метода "натан".
Не са съществували т.нар. "българи", като една единствена хомегенна маса,един етнос ,със своите граматически правила, както ги разбираме днес.Тези "българи" са усвоили и запазили и до ден днешен латински думи в най-чиста форма в добавка,че в българския огромна част от думите са директно условно "гръцки".Както пише Сотиров "64. Броят на българските думи в старогръцкия език е достатъчно голям, за да запълни един малък речник " . Друга още по голяма част са директни аналози от "латински".(Което не би трябвало да е така ,ако българите са възникнали в силно грецизираното пространство след седми век)

Няма никакво друго обяснение как думи от класическия латински съществуват в днешния български в по-чиста форма от т.нар, романски езици!?
Ето някои думи едно към едно запазени в българския индентични с латинския,да видим те откъде са се взели защото означават изконни неща,като дом,порта,ора
дом- от лат домус,
Каща-каса
porta :порта,порте,на "селски"вила-вила
scrinium : скрин-а на баба ми
nota-нота
novo : ново
aro : ора с плуг
плуг-плуг
цер-цер(дъб)
вдовец-вдовец
ламя-лам-,
сандали-сандали
уста,ие-уста,ие
лево-лево/посока/
дефиле-дефиле
гърди,е-гърди,е
цици-цици
Да не говориме задруги като декларирам ( стихотворение),което означава говоря на висок глас и и т.н. и т.н. и т.н.

Но съществуват и Едни понятия, възприети и усвоени през възприятията на едно население,все още не т.нар. "българи",но тези от които ще се образуват те ,което не е нито гръцко,нито латинско, и което население на практика е "побългарило" редица думи с които е влизало в ежедневен достъп.
Тези думи не звучат и не се записват така нито на гръцки ,нито на латински . Но до нас са достигнали ,така както са записани тогава от тези които са се сблъскали с тях и са ги усвоили за своя употреба.Така звучат и днес мнозина названия,които на латински звучат по друг начин,но написани на "скитица","побългарени" те вече се четат различно от оригиналния гръцки или латрински и започват своя нов живот като "български" слова.
Налице е един процес на "побългаряване" на редица понятия,и чисто изобретяване на нови такива,чрез корумпиране на редица думи, с които тогавашното население в "гръцката" част е влизало в достъп и ги е адаптирало и е започнало да ги използва в своята реч,така формирайки и един нов език. Другата страна на процеса известен ,като "вулгаризиране" на латинския при който той се променя от новите му носители,население,чиито роден език не е латинския. Но тук и същото това население усвоява думи които не са негови не са и от латинския ,но то ги възприема корумпирамо и създава свои нови понятия.
Най-общо това е същия процес на вулгаризиране,но той тече в двете посоки,към латинския и към езика на населението ,на тези които вулгаризират латинския.
За наша радост всичко това е записано и така доказуемо.Безброй са т,нар. провинциално монети ,в добавка на стели,колони и др. носители на които ту с гръцки ту с латински букви намираме тези названия.
Както казват ромите " верба волент,скрипта манент"
верба-вербално,говоримо,устно/волент-волно,свободно/
/скрипта-скрипт,пиша/манент-перманентно,постоянно/
Добър превод
Думите отлитат,написаното остава.
Свободен превод,така както си е и на болгарский
(Изказаното,казаното,вербалното е на воля,волно,свободно,написаното е постоянно)

Десет и другите чилса е само единичен пример. Това са десетки ,стотици названия и всеки може сам да ги открие . Друг един пример за илюстрация на метода "натан"-думата CAPUT - Череп. На латински се записва
Изписването на думата е CAPUT от 4 век,която на едни латински език означава глава,а на други черепче ,се чете и на българси като череп
Така например CAPUT значело глава на ромски ,само че на румънски значело и череп. Или като я прочетеме на скитски виждаме че С е Ч ,а не К и Р се чете за латинското R ,т.е е кирилометофско Р ,а не П, и се чете Черът,Черъп, Така се нарича и Черепухата която прилича на Глава,Череп,Черупките на орех и т.н. Има един Влашки владетел, Черепул,Главата.Фамилията Глава е много разпространена. ИЛИ звучащата и означаващщ латинска дума CAPUT ,произнасяща се КАПУТ,но като идеограма обозначаващо предметас Глава, се прочита,побългарява се,като се чете ЧЕРЕП,което пак като идеограма ,означава преднета Глава,но вечеш това е нова побългарена дума.

Въоръжени с метода "натан" може да различиме и откриеме етимологията и възникването на мнозина от тези побългарени думи.
Твърдя и имам доказ,че такава е и думата Цар,което е на латинско другий Рекс,Регес,Рик,Рих ,но на болгарский е ЦАР.Но за ЦАР друг пат.
Думата Майка ,твърдя и имаме доказа е също едно от етзи названия.
Метода е описан по- подробно в тема в бг-наука с повече примери
,http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=8528Константин ,

При метода "Натан" забелязахме,че редица понятия се четат на "скитица",ту с латински,ту с гръцки характери,която писменост не е част от съставящите гръцки или латински азбуки ,а се формира нова писменост "скитица" при което известни ни понятията ,които използваме и днес се формират и са отразени по този начин "натан" . Така са изписани много повече названия от нормално допустимата случайност.Чисто количеството им говори за отразяване на "скитица" на редица понятия ,с които скитите или населението на балканите най-общо влиза с досег и възприемат и така както са ги възприели така са останали и до днес.
Този процес наблюдаваме дори и днес за чуждици,които навлизат по този метод в съвременния български.

image

Една такава дума е и нарицателно в днешния български -Майка. Което води началото си от могъщата императрица Юлия Маеса,чието фамилно име скитите са приели за нарицателното Майка-Прародителка,Родителка
Четиринадесет годишния император Елагабал я удостоява с титлата Augusta avia Augusti (Августа прамайка на Август) и за никого не е тайна ,кой държи е реалната власт ,а вече и с новата си титла и номинално Маеса е Августа и Прамайка.

По голямата сестра на имп. Юлиа Домна ,известната ни, като Юлиа Маеса,възстановява династията на Северите след подлото убийство на Каракала(198-217) от неговия претор Макринус (217-218),който става император. Имп. Каракала(198-217) е широко популярен и обичан от войниците ,в противовес на недомислиците, които се пишат за него в туристическите справочници.Доказателство за тази популярност е и факта,че Маеса обявява 14 год. си внук Елагабал(218-222) за незаконен син на Каракала(198-217) ,което е достатъчно за скитите ,които както е известно,са до гроб верни на лицата от царски произход и Макринус(217-218) е убит,като на престола се възкачва Елагабал.

На практика обаче реалната власт(империума) се държи от властната Маеса. Когато Елагабал със воите религиозни и обществени скандали минава границата и съдбата на династията и властта на Маеса е разклатена той е подменен.
Елагабал ,въвежда нов източен култ ,на чийто той е жрец,,почитането на сирийския Слънчев Господ, Ел Габал,който си ничто друго освен един црън камик,който бива домъкнат в Рим . След като се се провъзгласява Слънчев Господ, Ел Габал в добавка на това предизвиква и голям обществен скандал,жени се за весталка ,Акуилиа Севера .Маеса разбира надвисналата опасност и разтрогва брака с весталката ,като урежда нов приемлив брак с Ана Фаустина. Елагабал обаче отново разтрогва брака и се връща да живее с Акуилиа Севера с което подписва и присъдата си.

Станал неудобен за властната Августа тя го подменя с другия си внук Александър Север(222-225),. За целта убеждава Елагабал да го осинови и съответно малко след осиновяването Елагабал е удобно поубитчрез влачене по калдаръма на вечния град .Новото лице на властта е инсталирания от Маеса ,като император друг внук Александър Север.
Ето това е поредната от властните жени на северите преобразили империята и наложили името си .
След Юлиа Домна възприемането на жената като лидер,император става норма.И Домна и Мамеа са носителки на най-големите римски титли Майка на крепостите,Mater Castrorum и Майка на Сената Mater Senatus .Възприемането им като Майки и Родоначалници достига своя апогей при Юлия Майка.
Императрицата,Жената,Мадаре,е утвърдена с три поколения Жени на Северите. Жена носи и титлата,Mater Castrorum и Майка на Сената Mater Senatus и Августа .И Майка на Августите. Дъщерята на Юлия Майка(Маеса),дъщеря и Мамеа , Ма-ма ,майката на Александър Север е овластена и с титлата "партньор в управлението". С тази титла е овластен Луциус Верус и това,тази титла е причината той да фигурира в туристическите справочници ,като император,защото му е дадена титлата"партньор в управлението". Но в справочниците не фигурират жените на Северите,които не само,че номинално притежават титлите,но и са реалната власт,но те не са императори(владетелите) според современните туристи!
Но не и за едно населението. Населението което се формира в този район чрез непрекъснатои привличане на нови етноси и което е предоминантно ново , в непрекъснатияси досег с тези атрибути на властта олицетворявана от Майката на Държавата,и крепостите и сената и августа и на практика реална власт., и възприема и налага името на Юлия Майка,като нарицателно за Жената даваща ни живот-Майката.


На т.нар. "провинциални" монети виждаме бюстовете на Майка/Маеса/ с нейните внуци поставени от нея за властници.

image

Ето как е изписано името и на провинциалните монети от региона AVg IOYLIA MAICA. И как се прочита по метода "натан" авг/уста/ Юлия Майка . Забелязваме и наличието на "кирилската" буква Ю ,като IO. Латинското Маеса е записано и се чете Майка.
Така остава в съзнанието и на местното население тази властна жена- Майката,като нарицателно и смимволно понятие на Родителката,Майката.
image

Юлия Майка (AVg IOYLIA MAICA) е на практика в очите на "скитското" ново общество изпълнило греческата част на империята върховната власт и Майка на обществото и номинално и реално.
За тези ,които ще се превърнат в т.нар. "българи" Августата Майка е основната и единствената реална движеща политическа сила стояща за институционализирането на деца на трона.


Нейното фамилно име заселените в "гръцката" част на територията на империята скити ,ще възприемат за синоним на Родител и ще започнат да го за да го обознача това което за тях е Майката.
Името и е прието от различните и разнородни племена и етноси в "гръцката" на империята за име на Родителката -Макйата,Майката.На изобразените монети я намираме в двойни портрети със внуците си -тя като истинската Майка Родителка на Рода и с надписа Майка.
И името и Майка ще се използва в бъдеще от тях за обозначаване и до днес на служебното название Майка-не потник на братушкий ,а прародителка на кирометофци.

П.П. Историята се илюстрира от победителите. А победител е от мъжки род. Както е "доказал" на себеподобни маймуняци един сайкопат-боцко,българи било служебен род,множествено число. Некой да е срещанал да пише за българки?Ами нема българки,щото боцко доказал,че българите били граничари,а не граничарки. В "ромската" армия жени не приемали!
Затова няма и българки. А само българи навсякъде. Даже маймуняка гради тъпоумието си на провикванията ,как нямало и българи в ед. ч. и а само българи в мн. ч. което било поредното научно доказателство на кражбата му от Керамопулос,че българи са граничари по лимеса защото били само мн. ч. На поредното такова оакване от преди два три месеца при гюведжарите на майминяка му бе показано сведението от 7 век за статуята на българин ед.ч. орящ с воловете си намираща се в Константинопол. В резултат на което се появиха полуграмотни гети,които сред олизване на маймуняшкия доразвиха Идеята,че микенците били българите,защото боцко бил " доказал " така. Тва му била Идеята. Добре ,че гетския маймун не е чел Вазов по рано. Откога още щеше той да докаже произхода на думата българи,дето и Вазов не се досетил. Какво може да се очаква от човек ,който като съдия,мисля във Враца осъдил едно куче. С което на практика е представил Идеята за членството на България в Антлантически союз НАТО,защото само по англосаксонските закони може да осъдиш животно,дзвер.Но пак останал неразбран дядя Вазов. Спомням си как американски войници в Македония по време на ембаргото с Косово,бяха арестували един контрабандист със стоката му и го бяха задържали в ареста,под въоръжена охрана,като много опасен. Когато македонските съдии отишли да го съдят ,отворили атреста и като не видяли никакъв контрабандист ,казали на охраната ,че той бил избягал. Как е избягал отвърнали американските войници,ей го там седи в ареста арестуван със стоката. И македонския съдия се изпулил повече от магарето, което седяло насреща и му се пулело натоварено още с дисагите си с контрабандна стока. Тва им бил контрабандиста на янките от НАТО!
Ама,на македонеца си е македонец,нали не са българи ,не е чел Вазов и не се досетил за НАТО. То па маймуняците ,от новата източно мякаща варненска порода ,ако беха чели Вазов,щеха ли да лижат боцманксия задник за вдъхновение да им доказва,че думата българин имала две характеристи,което била Идеята .
Откровено,маймуняците са чели Вазов,но те на поети не вярват,защото боцко така име доказал при гюведжариет,че Енодий бил поет и пишел в рима за тва народа българи,не бил народ при него .(виж "българският народ на енодий" тема на боцко) В добавка на доказаното от последния,че етнос,племе, народ,нация,раса тогава, не били означавали етнос,племе, народ,нация,раса според съвременното маймуняшко разбиране.Което значело,че наречените булгари ,като етнос,племе, народ,нация,раса били граничари,защото така се обозначавали римските военни структурите ! Тея и други мръсности щипаната госпойца сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна дива е направила зимник във форум тиу си това и там му складира на маймуняка и един съуафтур лигите. Сега ще отворят и един долап за кавалера и гетския лизач,който доразви совсем ,кат съафтур тезата,в добавка на самоотверженоето му кавалерско поведение,което само то си е достатъчно за почетен маймуняшки член.
Дядя Вазов има и други Ромски попадения,в добавка на прозрението му за ромската теза и членството в НАТО(Идеята) ,като "Дядо Йоцо гледа","Дървено джелезо" и най-вече "Пази Боже сляпо да прогледне",но както е казал Божия син,никой не е пророк в собствената си страна,и никой не се лекува при роднина.
Благословена да е Родината ,която може да има и Ботев и Вазов,от една страна и маймуняците гет,боцко,инбиктус и др, съафтури от друга.


Тагове:   майка,   българи,   Рим,   маеса,   севери,


Гласувай:
1



1. shtaparov - Някои отговори
05.07.2011 23:43
Натане,приятелю:

Давам ти истинското значение на цитираната от теб "латинска" сентенция,за да видиш точно как е произлязла тя от Архаичния Български Праезик /АБП/. Отговорът на казуса е получен и уточнен с помощта на "Ангеловия анализ" и вярвам,че ще ти направи дотолкова голямо впечатление,че неминуемо ще ти се прииска да ме цитираш:
Верба= Мълва /прех.М-В,Ъ-Е,Р-Л,В-Б/, Горва /Говра,Говора/
Волент= Волет /без носовката/,Полет /Полит,Политане,Полинтане/, Волитане/Волинтане/
Скрипта= Скрепча /Скрепено/, Скрепна /Скрепена,Скрепено/
Манент= Завент /прех.З-М,В-Н/,т.е.-Завет /без носовката/

Крайният резултат за "Верба волент,скрипта манент" е:
"Мълва волент,скрепна завент", т.е.- Мълвата /Говора,Изговореното/ волита /волинта,излинта,излита,излета- в наши южни диалекти/, скрепеното /върху камък/ е завета!!!
Или "Мълва волента,скрепено- завента" /Мълвата излета,в скрепеното е завета/!

А думата "Майка" и думата "Матка" /Майца,Матца,Матица/ имат един и същ древно-Български произход от незапомнени времена,като алтернативната дума Матер /Майар,Майкар/ е само една диалектна разновидност на тази дума,взета от същия този архаичен Български Праезик. Окончателното и детайлно разтълкуване на думата реших да оставя за моя блог обаче,за да не се изкушиш да се увлечеш до такава степен по моето изключително постижение,че да забравиш да цитираш кой е истинския му автор. Иначе тук виждаме два привидно различни,но принципно единни варианта на тази дума,които могат да се извеждат един от друг по много прост начин,а именно: чрез смяна на суфикса! Но нали така са се получили и разликите между част от многобройните варианти на нашето знаменито народностно име,нямащо никъде по света равно на себе си по древност : Бългичи /Волгяни/ и Българи /Вургари/- само чрез една елементарна смяна на суфикса!!! Тази смяна професионалните лингвисти с векове не можаха да забележат,а моят Анализ я откри с лекота! Но така е,дружко- "Ангеловият анализ" е такава всеобемаща сила,че с нея никаква шега не бива!
цитирай
2. marknatan - штапаров, Основен Принцип на Ис...
01.09.2011 04:41
штапаров,
Основен Принцип на Исторически анархизъм ,е да не посяга на собствеността на маймуняците.Доразвивай със штапаровия анално ромската отворена теза.ха ха ха .
с падрушката лизача гет .
Спи спокойно.
В тази тема някои основни неща нарочно са изпуснати,но се съдържат , в няколко други теми,и в няколко мои коментара,един от които оставен в товоя смърдящ на дебилчовци за доказ блок,в които се съдържа мнение на историканархизъма за етимологията и праизхода на служебното понятие у т.нар. българи Майка,което е 100 %,като всичко друго от Историк Анархизъма самата хистори.
Принцип на историческия анархизъм е да отговарая на по един въпрос. ил да дебила,психопата боцман,на който мти му доразви тезата си изгърмяха патроните. лизача гет тоже. Ако искаш ще ти ги сглобя специално за тебя в една тема.

Та,Штапарче,лекциите ,като на разбрал Идеята на психопата боцко,си ги споделай при лизача гет,ил да дебила ,набожния търгаш.ладо гъзурчото,сарта уборотната,зеляра тъпото,гръхтящото дзверче и другите падобние олигофрени .
Вие всинца сте разбрали Идеята МУ. И я доразвивате .Плагиатъора профан смърди на боцманкси лайна за доказ,а разбрал и потем абяснил па научному,зачто е така сос семантичния научен анализ,че бул било долина на латински,а гарди било охрана,значи той им доказал на маймуняците,че българи = комити ,стражари по долините. И ти го доразви за доказ със штапаровия анално. Щел да ти го украдне некой това. ха ха ха .
Требуе да е Некой с гомновоз по дръка за да го складира у форум ти си това . ха ха ха.
Знаеш ги кои са,като съафтур и падруга на лизача гет,тоже съафтър или да ти ги повторя,защото Историк анархизъма не чете мисли.Не лиже по гетски задници на ненормални или да кавалерства на падругите на дебилите за доказ.



Е тва например,да го прочетеш на артия и да се въодушевиш ,че си го разбрал и да скачаш из ньета,колко много си го разбрал и да го доразвиваш,като съафтур и да пледираш за нормалност и за научен доказ.

Други научени работници и нихните научени сотрудници беха доказали,че българи =бългхари от бълха. Те са с по малко следовници,зачтото бълха не било толкова достойно служебно понятие.
нищо че било доказ по почина спаратоко и на другия психопат профана боцман,защото Г Ценов доказал,че скитите било значело скитам,като бълхата която подскачала.значи било тракийско служебно название,скитам,подскачам-бългхар,тозе тракиец от росмки служебен праизход.
дебаиненормалниците ви

Само маймуняците от типа на сара колко е грозен не могам да го гледам по-бърже да го лапам,гетксия лизач на боцнати мадури,"дисиденти" гъзолизачи тип "ладо","жиголо" и так дальше и безпадобните падруги,тетки и падружки,налични при ил да дебила и лизача гет,грухтящи дзверчета психопатно дебилни раззбрали Мислата МУ на плагиатора профан с баба германка ,който си арексал ИДЕЯТА на гадния грък Керамопулос,че Българите, са ситуираните в гарнизони римски бойци по лимеса настанени в Пиргове,Бургове,и затва им думали Бургарии в продължение на стотици лета по лимеса и повече од двадцать и один раза доказал на маймунчовците мутреси,че названието българи се използба за ромски граничар по лимеса и колко буркани с лигите на боцко са събрали във форум Ти си това за доказа на Милсата МУ .
(Маймуняшкото боцнато пипе загряло дотолкова,че бургариите ,стражарите на Керамопулос от Бурговете били заняти и затова психопата ДОКАЗАЛ,че Бул Гари идвало от Бул,което било Долина,(Valley) така бил прочел в Спанията , и Гард ,което тоже прошел в Спанията ,че било Пазач, и двете служебни понятия били от Латинския Квартал дето той живеел за доказ.
След ,като намерил ,че в Латинския квартал Вул било долина ,а Гарди Пазачи,понеже психопатите знаели,че на Груцки нямало В ,или Б или там квото ти душа хоче,психотто догадил,че имьонах на Болгарцъй било Бул Гарди,Охрана на долини.)
Тва бил доказа,на задачата която той си поставил ,че Българите=комити,защото комита така се пишело и на български. Психото още с първото си отваряне на устата и доказал,че българите били комити,но за по пряко минал и през латинския квартал .

И маймуняците разбрали Мислата МУ еще от впервъй параграф,че Българи = комити в продължение на стотици лета,които потем психото доказал,че не били години, защото зимъсла валят перушини,като тез от които измръзвали църните мадурки на тракийските служебни названия от Тракийското Херсонезе,които в продължение на стотици години живеели в Тракийското Херсонезе и дали името му Тракийско Херсонезе,наречено на името на Първия Трак, Хер Турак.
След ,като майм уняците разбрали Мислата му и даже испанските прафесори и некои другие неосъзнати БАяджии,като Бешевлиев,Д Дечев, се било дасетили ,но и дали неправилна мингянска насоченост,дошло ред и на сцената подходщщо разорана и наторена от маймуняшки тор,се паявили и по-висшата форма на родолюбци,тракийците.
Те вече дори не потребвало да си разбират Мислите,като гетските лизачи и маймуняци ,защото се оказало,че то всичко си било написано от Време ОНО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851193
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031