Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 15:06 - КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИСТИНСКИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Автор: karla87 Категория: Бизнес   
Прочетен: 14184 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 16.06.2013 16:34





PROBUX е копие на NeoBux  със съвсем малки промени. Изключително добър и благодатен сайт, в който ще се почувствате все едно сте в NEOBUX. Плащането е същото, рефералите са същите, рекламите са същите и след полагаемите продължават да идват през целия ден постоянно, така че колкото по-често влизате, на толкова повече реклами може да попаднете. Минимумът е 4 реклами от $0.01 и няколко от $0.001. Този сайт е още един бонус за добра печалба. Минимумът за теглене е твърдо $5 Стратегиите за NeoBux важат и за този сайт ProBux. Имате двоен начин за печалба и с тази регистрация.
Бъдете постоянни и той ще ви се отплати щедро!
Сайтът плаща през Payza и PayPal.
Плаща веднага, на момента.
е копие на NeoBux със съвсем малки промени. Изключително добър и благодатен сайт, в който ще се почувствате все едно сте в NeoBux. Плащането е същото, рефералите са същите, рекламите са същите и след полагаемите продължават да идват през целия ден постоянно, така че колкото по-често влизате, на толкова повече реклами може да попаднете. Минимумът е 4 реклами от $0.01 и няколко от $0.001. Този сайт е още един бонус за добра печалба. Минимумът за теглене е твърдо $5. Стратегиите за NeoBux важат и за този сайт ProBux. Имате двоен начин за печалба и с тази регистрация.
Бъдете постоянни и той ще ви се отплати щедро!
Сайтът плаща през Payza и PayPal.
Плаща веднага, на момента.

 

за регистрация кликнете PROBUX

 

ПРИМЕРНА СХЕМА ЗА РАБОТА

Не е нужно да изпълнявате стратегията 100%
Първа стъпка
Направете си сметка в PayPal, за да можете да си изтеглите спечелените пари. Изберете си време през деня, когато ще кликате рекламите. Рекламите се гледат от бутона горе View Ads, след това избирате реклама, която да гледате, кликате върху нея и изчаквате индикаторът горе вляво да се запълни и да се изпише: Advertisement validated!. И това е всичко. После кликате върху следващата. Рекламите най-отдолу от вида: Fixed Advertisements са задължителни за изпълнение всеки ден.
Втора стъпка
Щом стигнете $1 и повече от кликане на реклами, прехвърлете този $1 от главния си баланс (Main balance) в баланса за наемане на реферали (Rental balance).  Не правете грешката да наемате реферали, когато стигнете $0,6, както повечето хора правят.  Да, можете да наемете 3-ма реферали, но няма да имате пари да ги поддържате, след като им свърши срокът. Изчакайте да имате $1. Може и да отнеме време да стигнете $1 сами, но ще имате пари да поддържате новите си реферали и да рециклирате неактивните. Вие сами си решавате кои реферали да рециклирате (подменяте). Прието е да рециклирате рефералите, които 7 дена след закупуването им не са се активирали или които за последно не са кликали последните 4 дни или имат по-малко средно кликове от  1.5 на ден, след като са били ваши наети реферали за поне 10 дни.
След изтичане на 30-дневния период рефералите със средно кликове под 1,5 да не се подновяват.
                                                                                                                     `              Трета стъпка
Продължавайте да наемате по 3-ма реферали, когато имате $1 в акаунта си. Когато имате повече пари в акаунта си, можете да почнете да наемате и повече бройки реферали. Използвайте правилото за 50% (наемайте реферали на стойност 50% от всичките ви средства, възможно е обаче сами да си направите и други оптимални изчисления), по този начин ще имате средства за рециклиране на неактивните реферали и удължаване срока на активните реферали. Когато стигнете 200 наети реферали, спрете да наемате нови и просто ги поддържайте.

Четвърта стъпка
Когато главният ви баланс стигне $80, използвайте $70 от тях, за да купите Golden Member ъпгрейд. Вашите наети реферали веднага ще почнат да ви носят по 1 цент на клик вместо по 0.5 цента. Ще ви се удвоят приходите от наети реферали двойно.
                                                                                                                   `Пета стъпка
Почнете да наемате нови реферали. Като имате достатъчно пари, за да ги поддържате и да сменяте неактивните. Когато стигнете 2000 реферали, спрете да наемате и почнете да акумулирате пари в баланса си.

Шеста стъпка
Веднага щом имате $780, станете Ultimate Member. Вярно, скъпо е, но има доста облаги, а и ще ви донесе повече приходи, които да ви изплатят вложените средства. Дават ви 10 гарантирани реклами всеки ден по 1 цент всяка. Както и много други облаги, които може да видите в секцията My Account - прозореца  Upgrade.

Седма стъпка
Продължете да наемате реферали, докато не стигнете 4000 реферала. Като ги достигнете, спрете да наемате реферали. Спрете автоматичното плащане, ако сте го пуснали преди това и почнете да наемате рефералите си за по- голям период -  150 или 240 дни, поради това, че има по-големи отстъпки за повече дни. За 240 дни отстъпката е 30%, а за автоматично плащане (autopay) e 15%. Най-добрата стратегия, когато си купите Ultimate Member, е да оставяте системата за автоматична подмяна да заменя неактивните реферали през 7 дена и може би да заменяте недоходоносните реферали със средни кликове под 0.66 и които са ви били реферали 14+ дни.
                        
Осма стъпка
Най-доброто време за теглене на пари е, когато имате добър доход от 4000 реферали, но повечето хора нямат търпението да чакат толкова дълго. Най-ранното време, което препоръчваме  да теглите пари, е, когато сте Golden Member. Имайте предвид, че колкото по-бързо стигнете 4000 реферали, толкова повече пари ще правите след време, отколкото ако теглите по-рано.

Съвети
*Не е нужно да изпълнявате стратегията 100%, можете винаги да спрете да наемате реферали, само ги поддържайте и теглете паричките в сметките си.

*Можете да увеличите дохода си в ProBux,  като разпространите линка си за директни реферали, който получавате, след като сте се регистрирали. За тези директни реферали не плащате нито стотинка. Те ви носят доходи, докато са активни.

*Можете да имате само по един акаунт в ProBux. Не опитвайте да правите повече, защото ще ви бъдат заключени всичките. Не се опитвайте да мамите по какъвто и да е начин.

*Във форума има много хора, готови да ви помогнат на каквито и да са въпроси.

*Може да ви се струва, че ще отнеме доста време, но всъщност ще ви трябват по 5 минути на ден. Най-важното е да бъдете търпеливи и активни. Бъдете търпеливи и скоро ще видите фантастични резултати и пасивен доход по-бързо, отколкото си мислите.


доказателства за плащане
image
Пожелавам ви късмет в печеленето на пари от интернет!

Така че, какво чакате? Започнете да печелите пари сега!
                                                                                                                                                                                                                      PROBUX.COM



Гласувай:
1




1. lagorda - Много полезно - благодаря! Но мога ...
15.06.2013 09:57
Много полезно - благодаря! Но мога ли без да знам английски да се занимавам с това
?
цитирай
2. karla87 - да можете ,лесно е има бг форум
16.06.2013 12:48
и много инфо давам
цитирай
3. tazu - Лошо
13.09.2013 23:24
Добре, че копирате съдържание от сайтове, така е най-лесно нали?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karla87
Категория: Бизнес
Прочетен: 22193
Постинги: 1
Коментари: 3
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031